Kommunkansliet har flyttat från kommungården till lägenheterna i skolan, ingång via lägenhetsingången mot väster.


De förtroendevalda som skall erhålla arvode för olika uppdrag under 2017 ombedes att snarast eller senast 30 november, lämna in sitt skattekort till kommunkansliet. Kom ihåg att även uppge ditt kontonummer, om du inte gjort det tidigare. Hälsningar Ingalill, kommunkansliet


Sista inlämningsdag för Kökarinfo är måndagen den 4e december.

Lämna bidragen till infot i kommunens brevlåda eller via e-post:kokar.info(at)kokar.ax. Var snäll och respektera inlämningsdatum, annars riskerar annonsen att inte komma med i infot. När du lämnar annonser till infot så skicka helst i wordformat, då det går lättare att passa in med övrigt material. Skicka gärna in ditt bidrag via e-post:kokar.info(at)kokar.ax.


Här hittar du Kökars telefon- och epostlista. (Okt 2017).


 Bo på Kökar! Information från Kökar inflyttningsteam KIT.


Kökarfoton

hittar du på Kökars egen sida på Flickr, samt i facebook-gruppen "Foton från Kökar"(kräver medlemskap).


Visste du?

Du hittar många e-blanketter på Suomi.fi, sökord "Kökar". Här finns bl.a. ansökan om barndagvård, ansökan om fyrverkeripjäser och tillstånd för täktverksamhet.


Lediga tjänster

Kom med och utveckla vårt äldreboende!

Sommarängen är ett litet äldreboende med 12 platser. Vi som arbetar här är ett team på 5 daganställda och 3 nattskötare. Vår målsättning är att skapa en trygg och meningsfull livsmiljö för den äldre, ett hem som man kan trivas i.

Vi söker nu en närvårdare, dagtid, 78 ,43% av heltid med tillträde snarast, till vårt team. Periodarbete där arbetstiden är schemalagd - dagar, kvällar och helger ingår. Vid behov gör vi även hembesök ute i kommunen.Sista ansökningstid: 15.11.2017.

Vi önskar att du är en varm och flexibel person med utbildning inom vården. Behörighetsvillkoren är närvårdarexamen, helst med inriktning på äldreomsorg. Intyg över hälsotillstånd uppvisas innan tillträde.

Ansökan sändes till: Socialkansliet 22730 Kökar alt. soc.sekr(at)kokar.ax. Vid förfrågningar angående bostad, kontakta Camilla Enberg tel. 040 487 94 00.

Ring gärna till oss för mer information: t.f föreståndare Linnéa Eriksson, eller Katariina Vuorinen tel: 040 5184838 el 018 638301


Aktuella händelser

Höstens lördagsturer till Galtby: 9 december